Google Shopping

Sektions overblik

Har du yderligere spørgsmål? Så Kontakt os og hør mere.
  1. Google Shopping annoncering
  2. Opsætning af Google shopping
  3. Hvornår er Google shopping annoncering nødvendig
  4. Få hjælp til en reel pris

Google Shopping annoncering

Brug Google Shopping annoncering og vis dine produkter som det første. Google Shopping kan være et effektivt sted at annoncere prismæssigt.
Google Shopping annoncering er et meget effektivt annonceredskab, hvis du sælger produkter. Især på webshops er det meget effektivt.
Du har sikkert selv oplevet annonceringen, når du har søgt på et produkt på Googles søgemaskine. Hvis du har unikke produkter, eller er billigst på markedet, kan det være et af de mest effektive steder at annoncere.
Når du søger på Google er Google Shopping resultater de produkter, der bliver vist i toppen af søgeresultaterne over Ads annoncerne.
Det betyder, at man har mulighed for at blive set med det samme som det første på Google med sine produkter.

Opsætning af Google shopping

Er lidt en disciplin i sig selv. Har du en super dygtig Google Ads medarbejder, eller konsulent ved et bureau. Så lad dem ordne alt det tekniske. Google har flere krav til hvilke data der skal være udfyldt på dine produkter, for at et shopping feed virker. Det arbejder godt sammen med GA4´s opsætning til datalayer og Google Tag manager.

Er du lidt lost nu, så få os til at sætte det op og administrere din Google shopping annoncering. Der er mulighed for at lave shopping kampagner efter årstiderne, hvis dine produkter skifter i løbet af året. Har du andre ønsker, så tal med din Google konsulent.

Hvornår er Google shopping annoncering nødvendig

Når du har en webshop med produkter, som du gerne vil vise folk online. Det kan være alt fra sko, tøj, dæk, bøger, kunst, niche produkter o.s.v.

Det kræver selvfølgelig gode billeder af dine produkter, dog skal de ikke fylde for meget i Mb. Et Google shopping annoncerings feed, ses af alle på Internettet, som søger på dine søgeord. Lad VÆRE med at sætte søgeord på dine produkter som ikke er retvisende, det skaffer ikke flere kunder.

Det betyder også at dine produkter ses af mange flere end på Facebook, så se og kom i gang, Budgettet bestemmer du selv, efter hvad du har råd til.

Få hjælp til en reel pris

Hos Marketing Digital er vores ypperste opgave at få dig ud over de digitale stepper. Alt det, vi sætter op med Google, hjemmeside osv. har du fuld adgang til, også efter endt samarbejde. For det er DIT.

Har du brug for hjælp til alt det digitale, så kontakt os allerede i dag. Jo før, du bliver synlig på Internettet, jo bedre for dig.

Har du brug for hjælp?

Tag en snak med os om dine opgaver. Vi giver altid en god pris og klare linjer.