YouTube

Annoncering på YouTube

Har du ikke overskud til at lave digital markedsføring, men ved, at det er nødvendigt?

Tag en snak med os om dine opgaver. Vi giver altid en god pris og klare linjer.

Hos Marketing Digital er vores ypperste opgave at få dig ud over de digitale stepper. Alt det, vi sætter op med Google, hjemmeside osv. har du fuld adgang til, også efter endt samarbejde. For det er DIT.

Har du brug for hjælp til alt det digitale, så kontakt os allerede i dag. Jo før, du bliver synlig på Internettet, jo bedre for dig.

Ud over annoncering på YouTube

Kan du også udnytte det faktum at mange elsker at se videoer om produkter og services. Har du en YouTube kanal, så brug den for Guds skyld til at vise:

  • Hvem du/I er

  • Promover produkter

  • Vis jeres ydelser – bare kort

  • Få kundeanmeldelser på video – kan være tricky, men spørg dog

Det er især godt, når jeres YouTube kanal og annoncerne matcher emner.

YouTube og Google

YouTube er jo et Google produkt og som sådan bliver det naturligvis favoriseret af Google i forhold til søgeoptimering. Har du videoer på YouTube, så link til en eller måske 2 på din hjemmeside. Bare sørg for at de ikke fylder For meget, da det vil øge dine siders load tid og dermed gøre at folk går igen.

Det er jo absolut ikke meningen med at bruge hverken YouTube annoncering eller videoer. Det er således også muligt at lave relevante tags og søgeord til dine annoncer og videoer i forhold til søgninger. Det gør YouTube annoncering meget relevant for de fleste med visuelle produkter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på mail eller mobil. Du er også meget velkommen til at udfylde vores mini form – så vender vi tilbage til dig.