Instagram

Sektions overblik

Har du yderligere spørgsmål? Så Kontakt os og hør mere.
  1. Instagram annoncering
  2. Instagram annoncering er anderledes
  3. Få hjælp til en reel pris

Instagram annoncering

Instagram er den hurtigst voksende sociale medie platform i Danmark. Du har her samme muligheder som på Facebook, for at arbejde med segmentering, da Facebook og Instagram er den samme annonce platform. På Instagram kan du vise billeder, tekst og video, der gør det utroligt effektivt som annonceringskanal. Instagram har over de senere år udviklet endnu mere på deres platform, så du i dag har mulighed for at handle direkte fra deres annoncering.

Instagram annoncering bliver større for hvert år og det sociale medie er det hurtigst voksende sociale medie i Danmark.

Den fælles annonce platform gør det let at navigere rundt, hvis man kender til Facebook Business Manager. Du skal forbinde din Instagram konto til din FB erhvervsside – det er vigtigt! Herefter kan du forbinde til den i Busniess suite/manageren og få dine annoncer vist på begge platforme.

Instagram annoncering er anderledes

Der er selvfølgelig forskelle imellem en Facebook annonce og en Instagram annonce. En væsentlig forskel er billede/video format størrelsen (1:1, 9:16, 16:9 og 4:5) samt længden på videoer (120 s max.). De fleste annoncer på Instagram behøver ikke en tekst til, billede eller videoen siger alt.

Alt efter hvilke grupper af mennesker du vil annoncerer til, kan du overveje om dine annoncer kun skal på Instagram eller begge platforme. De unge mennesker er typisk på Instagram sammen med mange kvinder, og 35+ er mest på Facebook.

Skal du være på Instagram? Det kommer helt an på hvad du sælger. Har du produkter, så ja. Har du services – måske, det skader ikke at lægge små videoer op med daglige opgaver så folk kan se hvem du/I er og kender jer bedre.

Sidder du og er i tvivl om hvad er bedst for dig. Kontakt os og få rådgivning og hjælp til din Instagram annoncering allerede i dag.

Få hjælp til en reel pris

Hos Marketing Digital er vores ypperste opgave at få dig ud over de digitale stepper. Alt det, vi sætter op med Google, hjemmeside osv. har du fuld adgang til, også efter endt samarbejde. For det er DIT.

Har du brug for hjælp til alt det digitale, så kontakt os allerede i dag. Jo før, du bliver synlig på Internettet, jo bedre for dig.

Har du brug for hjælp?

Tag en snak med os om dine opgaver. Vi giver altid en god pris og klare linjer.