Hjemmeside

Sektions overblik

Har du yderligere spørgsmål? Så Kontakt os og hør mere.
  1. Hjemmesiden – dit online visitkort
  2. Processen fra idé til færdig hjemmeside
  3. Få hjælp til en reel pris

Hjemmesiden – dit online visitkort

Din hjemmeside repræsenterer dig og er dit visitkort. Lav en flot hjemmeside, så dine kunder får en god oplevelse når de besøger hjemmesiden. Din hjemmeside fortæller hvem du er, hvad du laver og hvilken værdi du kan skabe. Der findes et utal af forskellige CMS systemer at lave hjemmesider i. Men vigtigst af alt er, at det passer til dig og din virksomheds behov. Vi rådgiver altid ud fra denne præmis og laver en løsning og pris, der passer til dig. Lav en hjemmeside uanset om du skal have en webshop, booking, kalender eller andet, så klarer vi også det. På den måde får du alt samlet ét sted.

Processen fra idé til færdig hjemmeside

Det er vigtigt at DU har tænkt over det visuelle udtryk, du gerne vil have på websitet. Det gælder både for et almindelig site og en webshop. Lav noget research på de ord, du mener folk skal kunne finde dig på. Den nemme måde er bare at søge på Google. Et søgeord må gerne være flere ord som f.eks. ”kjole med flæser”, ”Volvo 210 blå” osv. Alt efter hvor mange søgeresultater du får, kan du se om det er et godt søgeord. Mange hits gør det svært at komme på side 1 i Google.

Der er mange forskellige CMS du kan vælge imellem. Et meget populært og fleksibelt er WordPress, her kan du både lave en almindelig hjemmeside og udbygge med en webshop i woocommerce. Af andre CMS til shops er Dandomain, shopify, magento og umbraco de store spillere på Internettet. Til en ganske almindelig flere sidet hjemmeside er WordPress bedst at arbejde med. Der er også joomla, Typo3, wix og de CMS bureauer selv bygger eller hosting udbydere som one.com tilbyder. De er ofte ikke særligt fleksible.

Når dit design er sat op og du er tilfreds, må du ikke glemme SEO og Google Analytics. Dit gratis data indsamlings program. Du laver en Google Analytics konto og får sat kode ind på din hjemmeside eller webshop. Så kan du se hvor mange folk der finder og kigger på dit sit, og hvad de køber. Det tager tid at sætte en flot og brugervenlig shop / hjemmeside op.

Kontakt Marketing Digital for et super tilbud – vi er klar til at hjælpe dig i mål og rådgive dig om hvilket CMS er bedst for dig.

Få hjælp til en reel pris

Hos Marketing Digital er vores ypperste opgave at få dig ud over de digitale stepper. Alt det, vi sætter op med Google, hjemmeside osv. har du fuld adgang til, også efter endt samarbejde. For det er DIT.

Har du brug for hjælp til alt det digitale, så kontakt os allerede i dag. Jo før, du bliver synlig på Internettet, jo bedre for dig.

Har du brug for hjælp?

Tag en snak med os om dine opgaver. Vi giver altid en god pris og klare linjer.