E-mail marketing

Sektions overblik

Har du yderligere spørgsmål? Så Kontakt os og hør mere.
  1. E-mail marketing
  2. Hvilket e-mail program er bedst?
  3. Få hjælp til en reel pris

E-mail marketing

E-mail marketing har en stor fremtid foran sig, da alle annonceplatforme kun bliver dyrere i fremtiden. Her kan du også kommunikere langt bedre og skabe en fortælling. Ligeledes har du udelt opmærksomhed, når modtageren læser dine mails. Arbejder du med e-commerce og ikke har E-mail marketing med i dit marketingmix, så skal du se at komme i gang. Det er en værdifuld måde, at kunne genaktivere og skabe livstidsværdi på dine kunder.

Hvilket e-mail program er bedst?

Har du ikke tid i dagligdagen til at sætte en mail kampagne op, så klarer vi det for dig hos Marketing Digital. Vi hører dig ad om hvilket indhold som tekst, video, billeder eller produkter der skal med. Når det er sat op, får du en Test e-mail, så du kan komme med rettelser inden den bliver sendt.

Det er et godt spørgsmål. I de fleste tilfælde kommer det faktisk an på hvilket CMS du har valgt. Dit Content Management System har ofte et foretrukket mail system det integrer bedst med. F.eks. er Mailchimp godt sammen med WordPress og Wocommerce. Hvorimod Shopify arbejder bedst med Klaviyo eller Omnisend. Bare husk at selvom den gratis plan er tillokkende, er det ofte bedst at købe den billigste plan, for at få ekstra features og muligheder.

Hvem sendes den så til? Jeg har jo ikke nogle i min subscriber liste. Det er ok, det har vi flere idéer til at ændre. Det kommer typisk an på hvilke sociale medier du er på. Det snakker vi om.

Har du allerede en mailkonto til nyhedsbrev og kampagner, er det bare super. Så kan vi hurtigere komme i gang med at sende tilbud og anden nyttig information til dine følgere.
Vil du selv sætte E-mail kampagner op efter et stykke tid, så husk, laveste fællesnævner er IKKE en god idé i e-mails. Bare tænk på dem du selv modtager og lad være med at gøre det, DE gør!

Kontakt Marketing Digital for at høre mere om mulighederne ved E-mail marketing og hvordan det kan gavne din forretning.

Få hjælp til en reel pris

Hos Marketing Digital er vores ypperste opgave at få dig ud over de digitale stepper. Alt det, vi sætter op med Google, hjemmeside osv. har du fuld adgang til, også efter endt samarbejde. For det er DIT.

Har du brug for hjælp til alt det digitale, så kontakt os allerede i dag. Jo før, du bliver synlig på Internettet, jo bedre for dig.

Har du brug for hjælp?

Tag en snak med os om dine opgaver. Vi giver altid en god pris og klare linjer.