Pinterest

Pinterest

Pinterest er et forholdsvist nyt socialt medie i Danmark. Derfor er Pinterest annoncering også ret nyt for de fleste, men det er i stor vækst.

Pinterest er den “nye spiller”, på det store sociale medie marked.
Det er stadig en relativt lille spiller, men bliver mere og mere interessant, da deres annonceplatform udvikles konstant. Der er allerede gode cases i dag, hvor annoncering giver gode resultater.

Brug Pins til annoncering

På Pinterest er det det grafiske element som vejer tungest. Der er mulighed for mange forskellige annoncetyper, ligesom på FB og LinkedIn.

Du får også mere udbytte af dit annonceringsbudget på Pinterest, da det netop er “nyere” på markedet. Af formater til annoncer findes der:

Standard – billede annonce i enten lodret eller firkantet format.
Video – i Pinterest eget format.
Karrusel – som på FB med en række billeder du kan swipe imellem.
Samlinger – en blanding af billeder og video.

Når det grafiske – pins eller video er klar, er der rig mulighed for at udvælge netop de personer som passer bedst i din målgruppe. Det gør Pinterest annoncering til et værdifuldt værktøj når dine produkter er grafisk tiltrækkende. Det betyder også at services som konsulentydelser er svære at markedsføre på Pinterest.

Hvem er på Pinterest?

For at sætte en effektiv annoncering op på Pinterest er det vigtigt at vide lidt om hvem bruger egentligt mediet. Det er primært kvinder som er på Pinterest og nogle mænd. Så er din målgruppe kvinder, vil det være en god idé at lave Pinterest annoncering.

Har du spørgsmål til emnet – kontakt os og find ud af hvordan vi kan hjælpe dig.