Hos Marketing Digital

…er vi et team af digitale nørder, specialister og eksperter, der brænder for at skabe værdi for alle typer virksomheder.

Vi arbejder med det digitale univers. Hos os behøver digital marketing ikke være dyrt for at være godt. Vi mener, at alle skal kunne være med – både enkeltmandsvirksomheder og de lidt større virksomheder.

Kort om os som personer

Marketing Digital er grundlagt af mennesker, der gennem mange års erfaring med forskellige brancher og virksomheder forstår at sammensætte det rette marketingmix til din virksomhed. Vi sætter os ind i og lærer at forstå virksomheden for at kunne rådgive korrekt.

Vi lever af tilfredse kunder. Hvis ikke vi kan gøre vores kunder tilfredse, så har vi heller ingen forretning at drive. Derfor går vi også ind for nærværende service og stærke relationer til vores kunder – og selvfølgelig binder vi IKKE kunder på lange kontrakter. Er du som kunde glad for vores services, så er vi glade. Kan vi af en eller anden grund ikke arbejde sammen og opnå et fantastisk resultat, så holder vi heller ikke unødigt på dig.

Lidt personligt om os

Lidt mere om os kunne være det faktum, at vi er lige mange mænd og kvinder. Vi elsker plat humor og at brainstorme gode idéer til vores kunder. Vi er ikke et stort bureau, så vores kunder drukner ikke i mængden. Her sker der noget og det er vi stolte af.

Tag et kig på hvad vi kan tilbyde dig og din drøm.