linkedin

LinkedIn

LinkedIn er danskernes foretrukne B2B platform og har en meget høj “trustscore”. Det betyder at LinkedIn er en seriøs platform, at bruge til annoncering. Arbejder du med B2B salg, kan LinkedIn være interessant for dig, da der er nogle spændende muligheder, for at ramme specifikt på jobtitler, virksomheder og brancher.

Vi har lavet en del cases på LinkedIn annoncering. Her kan du blandt andet bruge meddelelser til at kontakte potentielle kunder. Her leverer du annoncer direkte til din målgruppe via meddelelser, på en saglig og professionel måde.
LinkedIn har i dag over 2.5 mio brugere, alene i Danmark.

Vil du øge synligheden for dit firma på LinkedIn er en blanding af billede og meddelelses annoncer et godt valg. Her rammer du både bredt – awareness og smalt med den målgruppe du vælger til meddelelses besked annoncer.

LinkedIn annoncering

LinkedIn annoncering kræver en god forståelse af sammenhængen imellem opsætningen af en kampagne manager, diverse nødvendige tilladelser og naturligvis – hvad der er totalt No-Go i annoncer.

Det sjove og spændende ved LinkedIn er de mange valgmuligheder du får. Vil du gå efter trafik, øget kendskab eller leads?

Det er altså vigtigt at have et mål – formål og en realistisk forventning til resultater. Det går ofte glimrende med mål og resultater, men indimellem går det helt skævt. Er du så klar til at prøve nye veje, eller giver du op?

Med annoncering på LinkedIn kan du nå mange forskellige segmenter efter virksomhedstype, jobtitel eller noget helt tredje og fjerde. Det giver en stor variation i de mulige målgrupper, som kan nås. Det kan også engang imellem give nogle positive overraskelser mht. engagement og leads fra segmenter. Det modsatte er selvfølgelig også en realitet.

Vid hvad du sigter efter

Har du et nyt produkt som er nichepræget eller har du et produkt som alle kan have gavn af? Tænk over det, og hvordan det er muligt at nå de målgrupper du synes er relevante og dem vi ved er relevante. Har du mod på annoncering på LinkedIn men mangler en sparrings-/udførende partner, så giv os et ring eller udfyld vores mini form nederst på siden. Vi vender så tilbage til dig.

Digital markedsføring på LinkedIn.com kræver tid og en del tålmodighed. Der er mange ting at mestre både i LinkedIn og udenom. Især er det en fabelagtig god  idé at skabe sammenhæng imellem aktiviteter på de sociale medier. Når du laver noget på LinkedIn, gør du det også på FB eller de sociale medier du også foretrækker.

Nysgerrig? Kontakt Marketing Digital i dag og hør hvad vi kan tilbyde Dig.