google ads annoncering hos marketing digital

Google annoncering

Tidligere kendt som “Google Adwords”. Google ads behøver ikke den store præsentation, da de er verdens største søgemaskine. I Google Ads har du alle de muligheder, du kan drømme om for annoncering, så det er nærmest kun fantasien der sætter grænser. Hvis du gerne vil findes på relevante søgeord, adfærd og besøgende på andres hjemmesider, er Google Ads det rigtige sted at annoncere.

Hvor er Google markedsføring?

Søger du ofte på Internettet har du set produkt annoncerne fra Google øverst på siden med billeder i søgeresultater. Det er Google shopping ads, som er en del af Google annoncering.

Er du mere til bannerannoncering er det Display annoncering du skal have sat op. De ganske almindelige tekst annoncer er der selvfølgelig altid. De kan spices op på flere måder efterhånden. Er dine services eller ydelser på Youtube, kan der laves annoncerer som passer til din målgrupper, så de popper op inden en video starter.

Som noget nyt er responsive annoncer kommet til, hvor der kan skrives flere titel linjer og beskrivelser, som Google så skifter imellem og dermed laver en variabel annonce. Her er det vigtigste at alle tekster passer sammen, ellers kan det ende i noget ævl.

Det seje ved Google ads markedsføring er at du bestemmer “næsten” selv budgettet. Så har du et lille budget, skal vi være mere kreative og ramme de virkeligt relevante søgeord for din branche. Selvfølgelig kan der skrues på flere knapper med flere penge i budgettet, men det er ikke vores prioritet.

Det er vigtigt at din hjemmeside / shop er blevet SEO optimeret, eller som minimum er i gang med at blive optimeret med søgeord i tekster og billede alt-tekster.

Næsten enhver kan lave Google Ads markedsføring med et stort budget og elendige annoncer. Det giver bare ikke noget gode resultater.

Kontakt Marketing Digital for at høre mere om mulighederne ved Google Ads markedsføring og hvordan det kan gavne din forretning.